Ero UC ja Cal StateUC ja Cal State

UC, tai University of California, ja Cal State tai California State University, molemmat ovat erilaisia ​​institutionaalisia järjestelmiä, jotka käsittelevät korkeakoulutuksen. Kun tarkastellaan UC ja Cal State, ne ovat erilaisia ​​monin tavoin, kuten koulutusjärjestelmäänsä, hallinta ja majoitusta opiskelijoita.

Kun puhutaan kampusten, Cal valtion tulee enemmän kampuksilla kuin UC. Yksi tärkeimmistä eroista, jotka voidaan nähdä, että tietyt UC yksittäisten kampuksilla on suuremmat talousarviot kuin koko Cal State, koska ne laittaa enemmän painoa reserch.

Kun vertaillaan niiden lukukausimaksuja, UC lukukausimaksut on enemmän kuin on Cal State 's lukukausimaksut. No, lukukausimaksuista kustannukset Cal State on noin puolet maksuja UC.

Kun puhutaan päämiehet kampusten, se on presidentit että pään Cal State, kun se on kanslerit joka pää UC kampuksilla.

Lisäksi Cal State on vapaampi vastaanottamista opiskelijat kuin UC. Toisin kuin UC, Cal State on vapaampi ja elvyttävää vanhempaan opiskelijoita, ja ne tarjoavat iltakursseja ja jopa verkkokursseja. No, maahanpääsymenettelyyn Cal State on lievempiä verrattuna ottamista varten UC. Jos Cal valtio hyväksyy hakijat ylhäältä kolmasosa ylioppilaita Kaliforniassa, UC hyväksyy hakijat ylhäältä kahdeksasosa.

Tulossa tutkijoita, UC ohjelma teoria suuntautunut, ja se perustuu enemmän tutkimukseen. Toisaalta, Cal State perustuu useampaan käytännön asioita. Pohjimmiltaan, Cal State luotiin alun perin opetuksen college. Voidaan myös sanoa, että Cal State on enemmän ura lähestymistapaa kuin UC.

UC on enemmän osavaltion maine verrattuna paikallisen maineen Cal State. No, UC kampuksilla on parempi maine kuin Cal State kampuksilla.Yhteenveto

1. Verrattaessa lukukausimaksut, UC lukukausimaksut on enemmän kuin Cal State lukukausimaksut.

2. On presidentit että pään Cal State, kun se on kanslerit joka pää UC kampuksilla.

3. Cal State on vapaampi vastaanottamista opiskelijat kuin UC.

4. UC Ohjelma on teoria suuntautunut, ja se perustuu enemmän tutkimukseen. Toisaalta, Cal State perustuu useampaan käytännön asioita.

5. Cal State on enemmän ura lähestymistapaa kuin UC.