Ero Alpha Male ja Beta MaleAlpha Male vs Beta Male

Oli aika historiassa kun miehillä hallitsi maailmaa, kun naiset eivät voineet osallistua korkeampi tehtävissä yhteiskunnassa. Mutta nyt se 's jo tasapainoinen. Molemmat voivat nyt osallistua ja työskennellä joko asemissa sukupuolesta riippumatta. On jo vapaus lukuun ottamatta joitakin Lähi-idän maissa.

Koska tasapaino ja tasa nousi, niin teki eri versiot miehen ja naisen seksuaalisuuteen ja persoonallisuuksia. Jotkut kuuluisat ja kehittyvien tyyppisiä miehen kaverit nyt ovat metrosexuals tai ne miehet, jotka ovat turhia heidän ulkonäkö ja miten ne esiintyvät. David Beckham on yksi hienoimpia esimerkkejä metrosexual kaveri.

Muita tunnisteita, jotka voivat liittyä tähän ovat alfa uros ja beta uros. Mitä ihmettä nämä ovat?

Alpha mies on sana loi miesten kaverit jotka ovat ottaa paljon itseluottamusta. Kun he kävellä, heidän luottamus tihkuu teettämällä pää pystyssä, vatsa sisäänpäin, rintakehän ulospäin, ja, mikä tärkeintä, niiden selkä on täysin pystyssä. Niiden korkea itsetunto, he voivat ilmaista mielipiteensä hyvin. Ne pystyvät myös ottamaan johtotehtävissä ja johtaa ryhmä ihmisiä.

Beta miehillä, tämä on toisin päin. Nämä ovat kaverit, joilla on alhainen itsetunto. Nämä ovat kaverit päätään kumarsi, slouching ja kaartuvat niiden takaisin. Nämä tyyppi kaverit sanotaan olevan seuraajia sijasta johtajia. He hyväksyvät lausunnot ja eivät edistä antamaan lausuntoja. Ne ovat enimmäkseen ujo, yksittäisiä kaverit.Mitä naiset, beta miehillä näyttää olevan plus, koska ne ovat enemmän kuulijan ja antaa enemmän huomiota naisiin. Kuitenkin, koska on niin passiivinen ja vain on kuuntelija, jotkut naiset pidä niitä pitkällä aikavälillä. Mitä alfa urokset, jotkut naiset eivät edes anna kellonajan tällaisia ​​kaverit johtuu niiden ylimielisyyttä ja on niin itserakas koskevat heidän asenne ja luottamus. He eivät välitä muiden pitkällä aikavälillä, koska ne aina sitä mieltä, että ne ovat aina oikeassa.

Näiden alfa-urosta ja beta-urokset eivät ole totta suurimman osan ajasta. Guys on erilaisia ​​persoonallisuuksia, että ne osoittavat kaikille. Jotkut ovat varmoja koskien sellaisia ​​asioita, kun taas jotkut hyväksyvät niiden heikkous. Se ei ole johdonmukainen piirre jokaiselle henkilölle.

Yhteenveto:

1. Alfa urokset ovat kaverit suurella luottamuksella kun beta urokset ovat kaverit, joilla on alhainen itsetunto.
2. Alfa urokset ovat johtava tyypit taas beeta urokset ovat seuraaja tyyppejä.
3. Alfa urokset ovat lausunnon antajia, kun beta urokset ovat mielipiteen seuraajia.