Ero Crack ja PowderCrack vs. Powder

Ihmiset usein kuulla sanoja kokaiinin ja crack. Olkoon televisiossa, kaduilla tai koulussa, useimmat ihmiset osaavat erottaa näitä kahta ainetta. Kuitenkin lue tämä artikkeli ymmärtää enemmän niiden merkittäviä eroja.

Huumekauppiaat ja ostajat todellakaan tiedä, mitä on halvempaa. Crack on usein aine valinta keskimääräisen huumeiden käyttäjä, koska se maksaa vähemmän luoda, ja puolestaan ​​maksaa vähemmän kuin kokaiinia. Tämä on myös syy, miksi halkeama on tullut yhä suositumpi keskuudessa monet ihmiset nykyään.

Vaikka kokaiinia on vanhempi väärinkäyttöä ainetta verrattuna murtaa, se on edelleen tehokas aine, joka tekee yhden 'high' 10-15 minuutin, vaikka se on vain tuhahti. Crack se on vieläkin nopeampaa, jolloin käyttäjä saa korkean muutamassa neljännes minuutti (15 sekuntia), tupakoinnin takia. Koska sen runsasta useissa eri ikäryhmien tänään, halkeama on pidetty vaarallisempi riippuvuutta aiheuttava aine kuin useimmat muut väärinkäyttöä lääkemuodot.

Puhtauden osalta, crack on myös kutsuttu puhtaampaa kuin kokaiinia. Se näkyy valkoisena Kristallimainen Rock toisin kuin kokaiinia, joka tulee hieno valkoinen jauhe. Jälkimmäinen valjastetaan lehdistä kokan, mikä muuttaa yksi 's ohjaus vapaaehtoisten liikkuvuutta. Koska jauheen kokaiinia joko vienyt läpi injektion tai se on yksinkertaisesti tuhahti. Päinvastoin, crack (kokaiini' s Freebase versio ) on edullisesti savustettu. Sitä kuluu joidenkin ihmisten aiheuttaa euforinen tunne, joka näyttää 'elvyttää' kehonsa.

Lopuksi tupakointi crack myös saada enemmän vankilaan. Vain saamiseksi 5 g crack tekee olet oikeutettu 5 vuotta vankeutta, kun saamista 500g jauhe kokaiinin ja tuomittu saman laajuuden aikaa. Ei tehdä stereotypia, mutta että 'siksi monet Musta amerikkalaiset tullut vangittiin helposti, koska käyttävät crack. Kääntäen, valkoisilla ja valkoiset helposti käyttää kokaiinia sijaan crack.Kaiken mitä eroja sekä aineiden pitää, se on silti parasta raportoida käyttäjilleen asianmukaisille viranomaisille. Vielä ei ole liian myöhäistä, riippuvuus voidaan hallita tuella terapeuttisen keskuksia, kuten kuntoutus laitokset:

1. Crack on halvempaa ja uudemmat riippuvuutta aiheuttava aine verrattuna jauhe kokaiinia.

2. nopeus saada euforinen 'korkea' on paljon nopeammin, kun tupakointi halkeama verrattuna nuuskaaminen kokaiinia.

3. Crack sanotaan olevan puhtaampaa kuin kokaiinia.