Ero Actin ja myosiininActin vs myosiinin

Aktiini ja myosiinin ovat molemmat löytyy lihaksissa. Molemmat toiminto supistuminen lihaksia. Aktiini ja myosiinin on proteiini säikeet, joka toimii kalsiumin läsnäollessa ions.actin ja myosiinin ovat juovia luuston lihaksia. Light juovia kutsutaan aktiinisäikeiden. Niitä käytetään myös nimitystä I bändi. Myosiinin säikeet, toisaalta on paksumpi yksi; paksumpi kuin aktiini myofilaments. Myosiinin säikeet vastaavat tummia raitoja tai juovia, nimitystä H vyöhyke. A bändi on pituutta myosiinin hehkulamppuja. M linja on keskeinen myosiinin hehkulampun paksuuntuminen.

Kaksi yhdistetty aktiini säikeet muodostavat aktiinifilamentin. Aktiini kiinnitys myosiinin on estetty troponiiniarvo-tropomyosin-aktiini monimutkainen. Myosiinin hehkulamppuja, toisaalta koostuu nippua myosiinin molekyylejä. Pää on myosiinin joka on pallomainen kiinnittyy aktiinisäikeiden asianmukaista sivustoja. Myosiinin nippu hännät jäsennelty Keski varsi. Päämiehet myosiinin sisältävät ATPaasi, joka muuntaa ATP ADP.

Lihaksen supistumisen jossa aktiini ja myosiinin toiminnot, ovat parhaiten selitettävissä alle liukuva filamentti teoriaa. Liukuva hehkulamppuja teoria kuvaa, miten lihakset ovat hankintaviranomaisia. Tämä teoria ehdotti Ralph Niedergerke, Jean Hanson, ja Andrew Huxley aikana 1954. liukuva Teoriassa aktiini ja myosiinin säikeet liukuvat toistensa ohi. Kun kuidut lihaksia stimuloidaan hermoston, päät myosiinin kiinnittyvät sitoutumiskohdista laiha filamentit, ja liukuva alkaa. Läsnä adenosiinitrifosfaatin (ATP), energia antaja, kukin syötön silta pitää samalla irtoaa jatkuvasti useita kertoja, kun supistuminen. Tämä jatkuva liukuva prosessi tuottaa jännitystä ja vetää ohut filamentit keskustaa kohti sarkomeerin. Koska tämä tapahtuu samanaikaisesti sarkomeerit koko solun, lihassolujen lyhentää. Sitoutumisen myosiinin aktiinin vaatii kalsiumioneja. Kalsiumionit löytyy syvälle lihakseen, on sarcolemma. Aktiopotentiaaleista siirtää päälle sarcolemma edistää sarkoplasmakalvostosta vapauttamaan kalsiumioneja sytoplasmaan. Kalsiumionit ovat yksi kuittaamista sitoutumisen myosiinin aktiinin aloittamista hehkulampun liukuva. Lopussa aktiopotentiaalin stimuloida sarkoplasmakalvostosta aiheuttaa reabsorbtion ionien kalsiumia sisältäviä hiukkasia sarkoplasmakalvostosta varastotilat, ja lihassolujen rentouttaa ja palaa alkuperäiseen pituuteen. Koko liukuva filamentti tapahtuma tapahtuu muutama tuhannesosa toinen.

Aktiini ja myosiinin eivät ole vastuussa vain solun liikkeet mutta ei kuitenkaan huokoista liikkeet samoin. Myosiinien kutsutaan myös myosiinin entsyymejä, koska se auttaa muuntamaan ATP ADP. ATP tarvitsevat myosiinin ryömimään pitkin aktiini luoda mekaanisen energian tai mitä me kutsumme aikaisemmin lihaksen supistuminen. Lihaksissa, kaksi myosiinin molekyylejä tarvitaan. Tämä myosiinin molekyyli on erittäin suuri proteiini koostuu kahdesta samanlaisia ​​ketjuja, jotka ovat raskaita ja kaksi paria ketjuja, jotka ovat kevyitä. Tätä kutsutaan myosiinin II. Muuntaminen kemiallisen energian mekaaniseksi energiaksi on puuttunut muutokset myosiinin muoto johtaa ATP sitoutumisen aktiini.

Yhteenveto:1. aktiini ja myosiinin löytyy lihaksissa ja funktio lihasten supistumisen. Actins ovat ohuempia kuin myosin ja vaaleammat juovia. Myosiinien ovat paksut ja tummat juovia.

2. aktiini ja myosiinin eivät ole vastuussa vain solun liikkeet mutta ei kuitenkaan huokoista liikkeet samoin.

3. Lihas supistuminen jossa aktiini ja myosiinin toiminnot, ovat parhaiten selitettävissä alle liukuva filamentti teoriaa. Liukuva hehkulamppuja teoria kuvaa, miten lihakset ovat hankintaviranomaisia ​​johtuminen ATP.

4. Kalsiumioneja tarvitaan lihasten supistumisen. Action potentiaali on yksi stimuloiva SR vapauttamaan kalsiumioneja sekä aktiopotentiaalin ovat niitä vastuussa kalsiumin reabsorbtion takaisin SR varastotilat.