Ero Yhdyntä ja käsitysYhdyntä vs Conception

Käsitteissä lisääntymisen, meidän pitäisi olla varovaisia ​​jotkin sanat käytämme voimme vahingossa tunnistaa ja väärinkäyttöä sellaisia ​​sanoja. Kun näin tapahtuu, voisimme hämmentää ihmisiä, jotka todella tietävät merkitys takana nämä sanat, ja voisimme sekoittaa tulevaisuudessa ihmisiä, jotka eivät ole tietoisia näiden sanojen.

Sanoja kuten 'yhdynnän' ja 'käsitys' ovat sanoja, jotka olisi määriteltävä ensin, jotta opiskelijat, jotka ovat ensikertalaisia ​​kohdata nämä sanat eivät pidä sekoittaa.

'Yhdyntä' on synonyymi 'sex' tai 'yhdynnästä.' Se tapahtuu, kun kaksi sukupuolielimet, koiras 's organ tunkeutuu naisen' s seksuaalinen elin. Yhdyntä on tehty toistamaan vuoksi käsitys. Yhdyntä voidaan tehdä avioparien tai ei-aviopareja. Yhdyntä, joka on kuin vapaaehtoinen keino ja sen jälkeen oikeassa iässä pidetään raiskaus. Yhdyntä on toimintaa tapahtuu parit ilmaista rakkautta ja säilyttää avioliiton tai niiden suhdetta. Koska tämä toiminta sitoo ne yhteen, se myös tekee niiden suhteesta ikuisesti. Intercourse joillekin on eräänlaista hauskaa joka ei saisi olla. Tämä johtaa sukupuolitaudeista, HIV, AIDS, jotka ovat yleisiä maailmassa juuri nyt. Tämä vapaita sukupuolisuhteita ei saa harjoittama ihmisiä kuin he saavat suurempi mahdollisuus sairastua vaihtelevia seksuaalista sairauksia ja veren liittyviä sairauksia, kuten hepatiitti B:

Käsitys, toisaalta, tapahtuu, kun siellä on liitto muna ja sperma solu. Tämä prosessi on myös mitä kutsutte lannoitusta. Tässä prosessissa, kun on tapahtunut yhdyntä, sperma solu uivat tiensä munanjohtimeen, jossa se kohtaa munasolun tai munasolun. Sen jälkeen yhdistää muodostaa tsygootti. Tsygootti sitten levätä sisälle kohtuun, jossa se käy läpi muu seksuaalinen prosesseissa, kuten mitoosia, kunnes se tulee alkio, sikiö, jopa täysimittainen lapsen.Käsitys voidaan tai ei tapahdu joukossa parit jos yksi niistä, joko mies tai nainen, on hedelmättömiä. Niille, jotka eivät halua tulla raskaaksi, seksuaalinen esteet ja menetelmät voidaan tehdä lopettaa käsitys kuten yllään kondomia. Käsitys kunnes toimituksen lapsen varmasti vahvistaa avioliitto ihmisiä kuin he jo näkevät rakkauden hedelmä. Kuitenkin jotkut käyttävät aborttia joka on synti katolisen kirkon naisille tai pariskunnille, jotka eivät halua lasta.

Yhteenveto:

1. Yhdyntä on teko yhdynnästä tai seksiä, kun käsitys on prosessi hedelmöityksen.