Ero Ammoniakki ja ammoniumhydroksidiaAmmoniakki vs ammoniumhydroksidi

Ammoniakki ja ammoniumhydroksidia käytetään laajalti lannoitteissa, ravitsemukselliset tarpeet maaeliöille, lääkkeet ja jopa kaupallisissa puhdistusaineita. Joskus nämä alkuaineet voivat yleensä saada vaarallisia silti ne ovat valtava myynti kaikkialla maailmassa. Jotenkin nämä kemialliset yhdisteet ovat edelleen hyödyllisiä käytön kannalta meidän päivittäin välttämättömyys. Nämä kaksi kemiallisia yhdisteitä on niin paljon eroja, jotka on puututtava. Elementit mukana jokaisessa yhdisteet ovat erilaisia. Jopa käyttämän kunkin kemikaalin ovat erilaisia. Niiden formulaatiot ovat myös erilaiset. Se on parasta sinulle tietää ero näiden kahden kautta määrittelyssä ja erottaa ne.

Ensimmäinen on ammoniakki. Se on väritön kaasu, joka haisee pistävä. Se on yhdistelmä typpeä ja vetyä, ja niiden kaava on NH3. Se auttaa maaeliöstöön toimittamalla heille heidän tarpeensa ruoan ja lannoitteita. Kun se tulee lääkkeiden, ammoniakki on myös merkittävä tekijä rakennuspalikka. Vaikka se saattaa pyrkiä olla haitallista käyttää suuria määriä. Noin 146. 5 miljoonaa tonnia käytettiin maailmanlaajuisesti kaupallisissa puhdistusaineita vuonna 2006. Vedetön ammoniakki on termi kaupallisessa käytössä ammoniakkia. Tämä termi tarkoittaa, että tämän tyyppinen ammoniakkia ei ole vettä, jolla on kaava. Tämä on yksi eroista ammoniakin ja ammoniumhydroksidia. Ammoniumhydroksidi on kotitalouksien ammoniakkia veteen. Yksi niiden suurista eroista on se, että ammoniakki ei ole vesipitoisuus taas ammoniumhydroksidi on vettä.

Ammoniumhydroksidi on vettä siksi toinen ehdoista on ammoniakki vedellä, ammoniakkiliuoksesta jne Tämä tarkoittaa ammoniumhydroksidi on ammoniakkiliuosta kanssa vesipitoisuus. Se on vain pieni määrä ammoniakkia ja sen kaava on NH3 (aq). Ammoniumhydroksidia käytetään erilaisia ​​puhdistusaineita. Esimerkiksi sitä käytetään ainesosana ikkunanpesuaineet. Sitä voidaan käyttää ainesosana puhdistusaineita tai sitä voidaan käyttää sellaisenaan puhdistusaineena samoin. Jos sitä käytetään puhdistusaineena, koska se on, se on nimeltään 'ammoniakkia'. IT tulee keltainen tuoksu sitruuna tai se voi olla vihreä tuoksu mänty. Ammoniumhydroksidi on myös laajalti käytetty liha-alan. On yrityksiä, jotka parantavat niiden naudanlihaa prosessi tietyllä pH, joka muuttuu ammoniumhydroksidia, kun tuote on valmis.

Nämä ovat joitakin eroja ammoniakin ja ammoniumhydroksidia. Tämä on myös määritelmä ja kaavan kullekin. Näillä voi olla syvempää tietoa kahden yhdisteen elementtejä.

YHTEENVETO1.

Heidän kaava vaihtelee, ammoniakin NH3 kun ammoniumhydroksidi on NH3 (aq).
2.

Ammoniumhydroksidi on vettä, kun taas ammoniakin doesnt 't.
3.

Ammoniakkia käytetään maaeliöihin; kun ammoniumhydroksidia käytetään laajalti puhdistusaineena (ammoniakkia käytetään myös puhdistusaineita samoin).
4.