Ero glyseroli ja glyseriini



 Glyseroli vs Glyseriini

Glyseroli ja glyseriini, on todella olemassa ero? Yhä useammat ihmiset käyttävät näitä kahta eri sanaa yhdeksi, mutta ovatko ne todella väärässä?

Ei voi olla suuri ero näiden kahden käsitteen välillä, mutta on olemassa selvä raja niiden välillä. Ne voivat tuntua vaihdettavissa, mutta henkilö tuntee hänen yhdisteiden tietää, että voit laittaa ero glyseroli ja glyseriini. Yhteinen tieto on, että ne ovat aivan sama asia. Jotkut sanovat, että termi 'glyseroli' on sana jota tavalliset ihmiset, kun asiantuntijoita kemian alan kutsuvat sitä glyserolia.

Glyseriiniä tuottamiseen tarvitaan glyserolia. Glyseriini on kaupallinen yhdiste ja on avaintekijä luoda glyserolia. Koska niiden suhde, glyseroli ja glyseriini käytetään lähes samassa valossa.

Carl Sheele oli yksi löytää glyseriini vuonna 1779. Glyseriini on polyoli yhdiste, jota käytetään elintarvikkeiden makeutusaine, ja että on vain yksi sen eri käyttötarkoituksiin. Sitä käytetään myös säilöntäaineena. Johdonmukaisuus glyseriini on paksua, mutta tulee tahmainen kaltainen aine jäätyessään. Glyseriini on sekä humectant (auttaa vetää kosteutta iholle ja siksi sitä käytetään vartalovoiteet), ja pehmittävä (aidsin vakautta kosteuden tasot).

Glyseroli on osa rasvoja ja on väritön yhdiste. Sitä käytetään yleensä viiniyttäminen lisäämällä makeaa makua viiniä, koska sen makea luonnetta. Se on ihanteellinen vaihtoehto sokeria, koska se on vain noin 27 kaloria per tl. Muut käytöt, lukuun ottamatta on luonnollinen makeutusaine, on se myös toimii sakeutusaineena, liuotinta, ja säilöntäainetta. Glyseroli on seurauksena valmistuksen saippua, biodieselpolttoaineista, ja puhdistettua kasviöljyä. Koska se on alhainen myrkyllisyys, glyserolia käytetään laajalti eri valmistajilta.

Glyseroli ja glyseriini ovat yleensä löytyy day-to-day tuotteita, kuten ruokaa, lääkkeitä ja kosmetiikkaa.

Muita keskeisiä eroja glyseroli ja glyseriini ovat tuotteita niitä käytetään. Esimerkiksi glyseriiniä on yksi vastuussa tekstuuri jäätelötuotteet ja myös auttaa minimoimaan sokerin määrää. Glyseroli on komponentti, jota käytetään muovaamaan kehon lääkkeiden, kuten yskä siirapit (sen paksuus) ja kehon voiteet. Glyseriini käytetään myös tuottamaan hammastahnaa, joka auttaa ylläpitämään kiiltävä ominaisuus hampaat. Kuten lääketieteellisiin tarkoituksiin, glyseroli auttaa vähentää turvotusta ihmisten 's aivot, etenkin kun kyseessä on aivoverenvuotoon. Glyseroli peräpuikko on erittäin hyödyllistä kuivatuksen ummetus.

American ruokavalioon Association asettaa glyseroli alle hiilihydraattiryhmällä kun käyttää elintarvikkeiden valmistuksessa. Glyseriini, toisaalta, on todennäköisempää luokiteltu sokeria, koska sen tiheys.

Vaikka niillä on eroja, glyserolia ja glyseroli ovat molemmat määritellään yhdistävät kemikaalin rasvat, koska niiden kemiallisen rakenteen. Kun kaikki tämä tieto on nyt helpompaa erottaa kaksi sanaa.



Yhteenveto:

1. glyseroli ja glyseriini ovat yleensä löytyy day-to-day tuotteita, kuten ruokaa, lääkkeitä ja kosmetiikkaa.

2. Glyseriini tuottamiseen tarvitaan glyserolia.

3. Koska niiden suhde, glyseroli ja glyseriini käytetään lähes samassa valossa.

4. Glyseriini on sekä humectant (auttaa vetää kosteutta iholle ja siksi sitä käytetään vartalovoiteet), ja pehmittävä (aidsin vakautta kosteuden tasot).

5. Glyseroli on osa rasvojen ja on väritön yhdiste.

6. Glyseroli on ihanteellinen vaihtoehto sokeria, koska se on vain noin 27 kaloria per tl.

7. Koska se on alhainen myrkyllisyys, glyserolia käytetään laajalti eri valmistajilta.