Ero Maan ja AuringonMaan vs Sun

On todella paljon eroja maan ja auringon. Jotkut ovat melko selvää, kun taas toiset areena 't.

Maa on planeetta kun aurinko on tähti. Koska planeetta, maa koostuu monia mineraaleja. Se on kiinteä massa, joka on kompakti rock. Se on ilmapiiri, joka toimii luonnollisen esteen suojan vaaralliset elementit tulevat ulkoavaruudesta. Siten se on paikka, jossa elävä asiat voivat menestyä tai asua. Päinvastoin, aurinko (kuten tähti) on kuin valtava pallo kaasua. Se on jatkuvasti säteilevät sekä valoa ja lämpöenergiaa nojalla atomin törmäyksessä hyvin suurilla nopeuksilla. Totisesti, yksi välittömästi kuolee menemällä jopa lähelle aurinkoa.

Fyysisinä mitoista, kaksi eroavat kaikilla koko, halkaisija, tilavuus, ja paino monien muiden arvoja. Aurinko on noin 100 kertaa suurempi kuin maapallon kannalta halkaisijaltaan. Tämä tarkoittaa, että voit sijoittaa 100 kappaletta maan suoraviivaisesti kytke alun ja lopun tätä linjaa sen olevan sama kuin aurinko 's halkaisija.

Jos aiot kysyä, kuinka monta kertaa maapallon sopisi sisällä aurinko, niin todennäköisesti olet viittaavat äänenvoimakkuutta. Voit kokeilla kuvittelee täytetyn iso ilmapallo. Riviin 100 marmorit että sama halkaisija iso ilmapallo niin saat saman läpimitan jo. Seuraavaksi, jos yrität tankata sisätilassa ilmapallo marmorit sinun täytyy ajatella pinoaminen kaikki kuulia ilmapallon sisään ylhäältä alas (moninkertaistaa halkaisija on 100 100), sivulta sivulle ( kerrotaan tuotteen toinen 100), ja kaikissa muissa suunnissa. On odotettavissa, että voit täyttää noin 1.000.000 kappaletta kuulia sisällä täytetyn iso ilmapallo.

Tämä pätee myös auringon ja maan edellisen ollessa verrattu iso ilmapallo ja jälkimmäinen viitataan kuin marmori. Siten aurinko on miljoona kertaa enemmän tilaa kuin maa. Tässä yhteydessä, koska suuri koko aurinko, se on myös noin 10000 enemmän pinta-alaa kuin maan päällä.1. maa on planeetta, kun aurinko on tähti.

2. Maa on vankka pala rock, kun aurinko on enemmän tai vähemmän koostuu vaarallisia kaasuja.

3. Aurinko on 100 kertaa isompi halkaisija kuin maa. Se on myös miljoona kertaa enemmän tilaa kuin maa, puhumattakaan, pinta-ala, joka 's 10000 enemmän.