Ero Lbs ja punnissaLbs vs Pounds

Pounds ja 'lbs.' ovat vastineita toisilleen. Lyhenne 'lbs.' on virallinen merkintätapaa käytetään osoittamaan kiloa, mittayksikkö.

Lyhenne 'lbs.' sanoista 'vaaka', latinaa ja tarkoittaa 'paino' tai 'tasapaino', joka osoittaa mittayksikkö antiikin Roomassa joka vastaa noin 12 unssia. Nykypäivän 's nykyajan mittausten määrä Vaaka ei yhtä kiloa koska nykyinen vastaaviksi kiloa unssia on standardoitu 16 unssia. Kuitenkin standardin lyhenne for Pound, onko yksikkö ja monikko, on' lb ' yhteinen käyttö 'lbs.' doesn 't heijastavat Latinalaisen käyttö lyhennettä.

Punta (tai naulaa sen monikossa) on mittayksikkö, että jalka-pound-Toisessa järjestelmässä, myös yleisesti tunnettu Englanti järjestelmän tai FPS-järjestelmän. Punta on hallitseva asema järjestelmässä, koska se on yksi tärkeimmistä järjestelmän osista ja on edustava mittayksikkö paino / paino / jako järjestelmän. Kaksi muuta edustavat pituus (jalka) ja aika (toinen) vastaavasti.

Kiloa on mittayksikkö paino, joka on aineen ominaisuus, joka mittaa massaa objektin suhteessa Earth 's painovoima esineitä. Se voi olla sovellettavissa moniin esineitä, kuten henkilöt, asiat, eläimet, ja jne. Yhdysvalloissa, Englannin on mittayksikkö massa, lähes vastaava yksikkö kilogramma.

Todennäköisin ehdokas hoidettavakseen vastine punnan toisessa mittausjärjestelmä on kilogramma. Kilogramma kuuluu metriä kilogramma sekunnin järjestelmä. Järjestelmä tunnetaan myös kansainvälisen mittayksikköjärjestelmän, SI, tai Metric järjestelmä. Kuitenkin ensisijainen ero kilogramman, syrjään niiden järjestelmien on esine heidän mittauksen. Kilogramma mittaa massan, kun punta on mittayksikkö painon.Punta, koska mittayksikkö, on monenlaisia ​​kuten avoirdupois puntaa, kansainvälisesti hyväksyttyjä mittaus kiloa maailmassa. Muunlaiset kiloa ovat jo hävinnyt kuin Troy punta (käyttämä London jalokivikauppiaiden), Tower pound, Merchants 'punta (tai mercantile lampi ja kaupallinen kiloa) useimpien tavarakauppa, villa kiloa (mittaus lampaita' villa), ja Lontoon puntaa.

Paitsi paino ja massa, Englannin voidaan käyttää myös muissa yhteyksissä, kuten työntövoiman raketti tai suihkumoottori (ilmaistu naulaa-force), vääntömomentin (ilmoittamalla jalka-naulaa tai pound-jalkaa), paine (kuten edellä kuin puntaa per neliö jalka tai naulaa neliötuumaa kohti) ja energia (kuten nivelletty kuin jalka-naulaa).

Yhteenveto:

1. punta on mittayksikkö, joka on sekä käytetään maailmanlaajuisesti ja yksi tunnustettu yksiköitä. Punta käytetään useilla eri aloilla ilmaista tietty määrä ainetta.
2. Sekä 'kiloa' ja 'lbs.' käsitellä toisiinsa. Punta on todellinen mittayksikkö kun 'lbs.' (Joka seistä vaaka) on yhteinen symboli käytetään ilmaista kiloa. Oikea tapa lyhenne ilmaistessaan yksikössä tai monikossa kiloa on 'LB'
3. 'Pounds' on monikossa käytetty termi monikossa tai ilmaus useamman kuin yhden aineen määrä, kun 'lbs.' on sen yhteinen mutta virheellinen lyhenne.
4. Sekä kiloa ja 'LBS' (symbolina) liittyvät kanssa Englanti Imperial järjestelmä tai FPS-järjestelmä (jalka-pound sekunnin). Punta tarkoittaa perus- ja standardi mittaus paino.