Ero geotermiikasta ja fossiilisten polttoaineiden energiaGeotermiikasta vs fossiilisten polttoaineiden energia

Geoterminen energia on yksi uusiutuvista energialähteistä, jotka ovat saaneet laajaa hyväksyntää vaihtoehtona fossiilisten polttoaineiden energiaa. Suurin ero geotermisen energian ja fossiilisten polttoaineiden energia on kestävä kehitys. Geotermistä energiaa on peräisin luontaisesta tuottamaa lämpöä maan. Muutaman kilometrin pinnan alle, lämpötila on jo tarpeeksi keittää veden höyryksi. Höyry palautetaan sitten pinnalle turbiineja. Lämmön määrä uuttaa geoterminen kasveista on merkityksetön verrattuna lämmön määrää maan päällä 'ydin, mikä prosessi on hyvin kestävä. Vertailun fossiilisten polttoaineiden energia tuotetaan fossiileja elävien olentojen, jotka louhitaan ja porataan maahan. se vie miljoonia vuosia fossiilisten polttoaineiden on täydennettävä, mikä mahdollisuus se loppumassa on hyvin todellinen.

Louhinta fossiilisten polttoaineiden energia on hyvin kallista ympäristölle. Kivihiilivarojen voi muuttaa koko maiseman ja syrjäyttää eläimiä. Öljynporauksessa johtaa myös öljyvuodot jotka tappavat kalat ja linnut sekä pilata rantoja. Ja fossiilisten polttoaineiden vapauttaa tonnia hiilidioksidia ja hiilimonoksidia ilmakehään. Tämä on merkittävä syyllinen otsonikato ja kasvava maailmanlaajuinen lämpötilan. Sen sijaan geoterminen energia on hyvin vähäinen vaikutus. Suurin osa sen jätteistä vain höyryä hyvin vähäinen määrä kaasuja, jotka loukkuun kiviä.

Vaikka geoterminen energia on paljon parempi ympäristölle, fossiiliset polttoaineet energia on edelleen ensisijainen energialähde. Tärkein syy tähän on maksaa. Vaikka kustannukset fossiilisten polttoaineiden on kasvussa, se on edelleen huomattavasti halvempaa kuin geotermisen energian ja useimpien muiden uusiutuvien energialähteiden. Mutta kuten heikentävistä meidän fossiilisten polttoaineiden varannot ja energian tarvitsee nousu, laki kysynnän ja tarjonnan johtaisi luultavasti fossiilisten polttoaineiden ovat kalliimpia kuin geotermistä energiaa.Myös fossiilisten polttoaineiden energia on joustavampi, kun se tulee käyttöön. Sitä käytetään tuottamaan sähköä, teho ajoneuvojen ja jopa suuret koneistoja teollisuuden. Geotermistä energiaa käytetään enimmäkseen tuottamaan sähköä muihin käyttötarkoituksiin voi olla liian epäkäytännöllinen.

Yhteenveto:

Geoterminen energia on uusiutuvaa, kun fossiilisten polttoaineiden energia ei ole

Geoterminen energia on hyvin pieni vaikutus verrattuna fossiilisiin polttoaineisiin energiaa

Fossiiliset polttoaineet energia on edelleen halvempaa kuin geotermisen energian