Ero Luokitus ja Hinta ConstantLuokitus vs Hinta Constant

Fysikaalinen kemia on tutkimuksen fyysisen tai luonnonilmiöiden perustuu aineiden kemiallisen koostumuksen. Sitä käytetään tutkia ja tulkita kemialliset ominaisuudet asiasta ja miten menetelmiä on kehitetty sen käyttöä. Se on hyödyllistä tutkimuksessa molekyyli- ja makroskooppiset ominaisuudet aineen ja aineita. Siinä on kolme pääaluetta: termodynamiikan, joka tutkii kemialliset reaktiot 'energetics; kvanttikemia, joka tutkii molekyylirakenteet, ja kemiallinen kinetiikka, joka tutkii kemiallinen reaktio hinnat.

Kemiallisen kinetiikan tunnetaan myös reaktion kinetiikkaa, ja se tutkii määrien kemiallisia prosesseja. Se tarjoaa tavan ymmärtää paremmin kemiaa biologisen järjestelmän läpi oivalluksia organismien kasvua ja hajoamisen.

Reaktionopeus, korko reaktion tai nopeutta reaktion määritellään mitata kuinka nopeasti tai hitaasti tapahtuu kemiallinen reaktio kuluessa rajoitetun ajan. Sitä käytetään aloilla, kuten kemian ja ympäristötekniikka. Se nopeus, jolla reaktantti muunnetaan tuote ja siihen vaikuttavat useat eri tekijät: reaktion tyypistä, onko se nopea tai hidas; reaktanttien konsentraatio, jotka vaikuttavat törmäyksen; kuinka paljon painetta kohdistetaan; järjestystä reaktion; ja lämpötila.

Esimerkiksi: Kun paistaminen evästeet, kukaan huomaa, että he leipoa nopeammin korkeammissa lämpötiloissa kuin paistoa alhaisissa lämpötiloissa. Parantaa päänsärky, lääkkeet on tehokkaampaa, jos annetaan suurempia annoksia.Reaktionopeus vakio, toisaalta, tarjoaa vertaileva koko tai määrä reaktion kiinteitä toiminnan reagenssien ja tuotteiden. Se on riippuvainen lämpötilasta. Kuten lämpötila vaihtelee, niin tekee reaktion nopeusvakio. Samoin, jos lisätä, poistaa tai muuttaa katalyytti (joka syöttää polun reaktio), reaktionopeus vakio vaikuttaa myös ja muutokset. Se pysyy vakiona vain, jos reaktanttien konsentraatio on muuttunut.

Yksiköt reaktion nopeusvakio ovat riippuvaisia ​​järjestyksessä reaktion. Se on nolla, jotta jos pitoisuus on yhtä suuri kuin nolla (0), ensimmäisen kertaluvun jos pitoisuus on yhtä suuri kuin yksi (1), ja kolmannen kertaluvun, jos se on yhtä suuri kuin kolme (3).

Yhteenveto:

1. Reaktio nopeus tai reaktionopeus on mitta, kuinka nopeasti tai hitaasti kemiallinen reaktio tapahtuu reagenssin konversiota tuotteeksi, kun taas reaktion nopeusvakio antaa vertaileva määrä reaktionopeuden reagoivien aineiden ja tuotteiden.
2. reaktionopeus vaikuttavat tyyppisiä reaktion. Nämä ovat eri reaktion pitoisuus, paine ja lämpötila, kun reaktioita tapahtuu. Reaktionopeus vakio vaikuttaa lämpötila sekä katalyyttinä.
3. Reaktio nopeusvakio pysyy vakiona vain, jos mikä on muuttunut, on reaktanttien konsentraatio muuten se muutu paljon, kuten reaktionopeutta.