Ero miespuoliset ja naispuolisetIsän vs Äidin

Sana 'paternal' tulee latinan sanasta 'pater', joka tarkoittaa 'isä'. Loppuliite 'al' sitten tarkoittaa 'liittyvät.' Joten sana yksinkertaisesti tarkoittaa 'liittyvät isä.' Toisaalta, sana 'äidin' olisi vain päinvastoin. Sana tulee latinan sanasta 'mater', joka tarkoittaa 'äiti.' Kuten edellä mainittiin, on pääte merkitsisi 'liittyvät.' Joten sana yksinkertaisesti tarkoittaa 'liittyvät äiti.' Tässä mielessä, se olisi tällöin selvää, että yksi eroja näiden kahden käsitteen on sukupuoli on viitattu.

Kun tietäen perusmääritelmää 'isän' ja 'äidin', se on myös erittäin tärkeää tietää muiden käyttökohteita näitä ehtoja. Isän ja äidin voisi myös liittyä joukkovelkakirjoja. Myös isän ja äidin joukkovelkakirjoja. Isän joukkovelkakirjat viittaavat suhde lapsen ja isä. Toisaalta, isän joukkovelkakirjoja voi viitata myös suhdetta lapsen ja äidin.

Myös sellaiset termit kuin 'isän kromosomien' ja 'äidin kromosomit.' Se olisi jo selvää, että isän kromosomit ovat isä taas äidin kromosomit tulevat äiti. Toinen ero on, että isän kromosomit voidaan pitää heterogametic. Tämä merkitsisi sitä, että isän kromosomi pystyy tuottamaan X-kromosomia ja Y-kromosomia. Toisaalta, äidin kromosomit voidaan pitää homogametic mikä tarkoittaa, että äidin kromosomista vain X-kromosomia.

YHTEENVETO:1. 'Isän' on jotain, joka koskee isä taas 'äidin' koskisivat äiti.

2. 'Isän bond' tarkoittaa suhdetta isän ja hänen lapsi taas 'kiintymyssuhde' tarkoittaa suhdetta äidin ja lapsen.