Ero Aldehydi ja FormaldehydiAldehydi vs Formaldehydi

Sekä aldehydi ja formaldehydi ovat orgaanisia yhdisteitä. Kun verrataan kahden, formaldehydi on hyvin monimutkainen kuin muut orgaaniset yhdisteet.

Formaldehydi? koostuu yhdestä hiiliatomi, kaksi vetyatomia ja yksi happiatomi. Toimiva ryhmä, aldehydi on karbonyyli keskus sidottu vetyatomi kanssa R-ryhmän.

Kuten aiemmin totesin, Formaldehydiä paljon monimutkaisia ​​kuin se ottaa eri muodoissa. Kaasun huoneenlämpötilassa, Formaldehydiä voi muuntaa muut johdannaiset. Formaldehydi? käytetään laajasti teollisuudessa. Tätä yhdistettä käytetään valmistettaessa monia asioita mukaan lukien maalit, liimat, antiseptisiä, säilöntäaineita ja hartsit. Formaliini, jota käytetään balsamoinnista, on nimi, joka on hyvin perehtynyt Formaldehydi. Koska tämä yhdiste on hyvin reaktiivinen, se sekoitetaan muiden yhdisteiden kanssa, jolloin muodostuu stabiileja aineita.Karbonyyli liimaus on ominainen kaikille aldehydiyhdisteitä. Aldehydit ovat pääasiassa peräisin alkoholista kautta dehydraus tai vedynpoistoon. On tämä prosessi, joka on antanut nimen aldehylde.

Verrattuna formaldehydiä, aldehydien mukana miellyttävä tuoksu. Aivan kuten formaldehydiä, aldehydit myös läpi monia kemiallisia reaktioita, kuten polymeroitumista. Aldehydi käytetään yleisesti monenlaisia ​​materiaaleja, kuten muovia ja Formica. Aldehydi yhdisteet ovat myös laajalti käytetään ainesosana parfyymien ja lääkkeiden valmistuksessa ja väriaineita. Sitä käytetään myös liuottimina, ja myös tiettyjen fysiologisten prosessien. Esimerkiksi vitamiininpuutteen aldehydin tai verkkokalvon on tärkeä visio. Glukoosi ja jotkut sokerit ovat myös aldehydit.

Yhteenveto

Sekä aldehydi ja formaldehydi ovat orgaanisia yhdisteitä.

Formaldehydi? koostuu yhdestä hiiliatomi, kaksi vetyatomia ja yksi happiatomi. Toimiva ryhmä, aldehydi on karbonyyli keskus sidottu vetyatomi kanssa R-ryhmän.

Formaldehydi on paljon monimutkaisia ​​kuin se ottaa eri muodoissa.

Aldehydit ovat pääasiassa peräisin alkoholista kautta dehydraus tai vedynpoistoon.

Formaldehydi? käytetään valmistettaessa monia asioita mukaan lukien maalit, liimat, antiseptisiä, säilöntäaineita ja hartsit. Formaliini, jota käytetään balsamoinnista, on nimi, joka on hyvin perehtynyt Formaldehydi.

Verrattuna formaldehydiä, aldehydien mukana miellyttävä tuoksu.

Karbonyyli liimaus on ominainen kaikille aldehydiyhdisteitä.