Ero Lyhennetty ja Unabridged vihkitodistusLyhennetty vs Unabridged vihkitodistus

Kun naimisiin Etelä-Afrikassa, saat joko lyhennetty avioliittotodistus tai unabridged vihkitodistus. Sekä Lyhennetty ja lyhentämättömänä avioliittotodistukset on arvoa. Sekä Lyhennetty avioliittotodistus ja lyhentämättömänä vihkitodistuksesta on monia eroja. Voidaan sanoa, että yksi vihkitodistuksesta ei voi täyttää tarkoituksen toisen vihkitodistus.

Puhuttaessa Lyhennetty vihkitodistuksesta, ne antama sisäasioiden osasto ja annetaan oletusarvoisesti parit. Todistus annetaan välittömästi parit jälkeen avioliiton. Tämä lyhennetty vihkitodistus riittää pariskunnille, jotka elävät Etelä-Afrikassa; tämä on ainoa todistus, jota tarvitaan Etelä-Afrikkalainen parit.

Sitä vastoin Unabridged avioliittotodistus, joka on myös antamaa sisäasioiden osasto, annetaan kaikille Non Etelä-Afrikkalainen parit tai ne, joissa yksi niistä ei ole Etelä-Afrikkalainen. Tunnetaan myös täynnä vihkitodistus, lyhentämättömänä avioliittotodistukset myönnetään myös vain erikoistarkoituksiin. Sertifikaatti on myönnetty vain, jos parit elävät maan ulkopuolella tai jos parit aikovat tehdä laajaa matkat. Tämä vihkitodistus on tarpeen, jos parit haluavat muuttaa tai jos he haluavat saada mitään vieraita passi. Lisäksi Unabridged avioliittotodistukset on leima 'Apostille'.

Vaikka molemmat Lyhennetty avioliittotodistus ja lyhentämättömänä vihkitodistuksesta sisällettävä kaikki henkilökohtaiset tiedot, kuten nimi, vihkimispäivä, ID todisteet ja muut asiaankuuluvat muassa lyhentämättömänä vihkitodistus sisältää lisätietoja.

Verrattaessa kahta avioliittotodistukset, lyhentämättömänä vihkitodistus voidaan kutsua kuin lopullinen todiste avioliiton ja tämä todistus voidaan käyttää kaikissa olosuhteissa.Yhteenveto

1. Lyhennetty avioliittotodistus antama sisäasioiden osasto, myönnetään oletusarvoisesti parit.

2. Abridged vihkitodistus riittää pariskunnille, jotka elävät Etelä-Afrikassa; tämä on ainoa todistus, jota tarvitaan Etelä-Afrikkalainen parit.

3. Unabridged avioliittotodistus, joka on myös antamaa sisäasioiden osasto, annetaan kaikille Non Etelä-Afrikkalainen parit tai ne, joissa yksi niistä ei ole Etelä-Afrikkalainen.