Ero Territory ja valtionTerritory vs State

Jotkin maat ovat vain koostuvat tietyllä maantieteellisellä alueella, väestö, ja hallitus taas toiset, erityisesti ne, jotka ovat suurempia ja tehokkaampia kuin toiset, koostuvat useista muista alueista, joita ne luovuttavat loukkauksena tai valinnan kansalaisilleen. Jotkut näistä alueista yhdessä muodostavat liittojen ja sitten kutsutaan toteaa.

Valtio on järjestetty, poliittinen instituutio, joka ohjaa alueen alle hallituksen ja osa liittotasavalta.Kansallisen. Se käyttää laillista voimaa monopolin säilyttämiseksi alueen yli alle valtion.

On olemassa useita erilaisia ​​valtioissa; ne, jotka ovat riippumattomia ja ne, jotka ovat valvonnan alaisia ​​muiden valtioiden. Suvereenit valtiot ovat ne, jotka aiheuttavat alueella ja joilla merkittäviä pysyviä populaatioita ja hallituksen avulla ne voivat solmia suhteita muiden itsenäisten valtioiden

Useimmat valtiot ovat osa liittovaltion kuten tapauksessa Yhdysvaltojen ja liittohallitus pitää valtaa valtiota. Valtio on myös joskus kutsutaan maahan.

Jonkin alueen, toisaalta, on maantieteellinen alue, jolla ei ole suvereniteettia ja on valvonnassa toisen valtion. Ne voivat nauttia paikallisia autonomia ja, samaan aikaan, voidaan soveltaa joihinkin valtion lakien joka hallitsee niitä. Alueet voivat olla ne, jotka ovat alemman tason yksiköiden yhtenäiseksi tilassa kuten Ranskassa, hallinnolliset piirit kansallisvaltio, kuten Itävallassa, läänien sisällä valtion kaltaisia ​​YhdysvalloissaMuita esimerkkejä alueista on sellaisia, joita miehitetyillä alueilla ja ovat sen sotilaalliset valvonnassa hyökkääviä maan, kiistanalaisia ​​alueita joiden väitetään kahden tai useamman maan, ja erityinen hallinnollinen alueilla, kuten Macaon ja Hong Kong. Laivat ovat myös maiden alueiden joiden liput ne lentävät.

Jonkin alueen voi olla mikä tahansa alue, joka on väittää hallituksen. Kun valtiot laajentaa rajoja, he väittävät alueisiin, ja ne voivat tulla valtioita, kun ne tulevat järjestetty ja yhdistetty, jotta ne voivat vedota liittohallitus jotta ne todetaan.
Sellaisen valtion kansalaisia, nauttivat enemmän etuoikeuksia ja täydet kansalaisoikeudet samalla kansalaisten alueelle nauttia rajatut oikeudet ja etuoikeudet. Ne ovat myös yleensä sijaitsevat kauempana valtion, vaikka ne ovat myös edustettuina sitä.

Yhteenveto:

1. alue on alue, joka on valvonnassa toisen valtion tai valtion ja ei ole suvereniteettia kun tila tunnetaan myös jonkin maan tai järjestäytynyt poliittinen järjestö, joka nauttii suvereniteettia.
2. valtioiden kansalaiset nauttivat enemmän etuoikeuksia ja täydet oikeudet lain samalla kansalaisten alueiden vain rajallinen oikeudet ja etuoikeudet.
3. tila sijaitsee yleensä maantieteellisellä alueella hallintokeskus kun alue sijaitsee yleensä kaukana siitä; jopa aluksia, jotka ovat kansainvälisillä vesillä pidetään alueella heidän lippulaiva maan.