Ero Green baretit ja Rangers Green Berets vs Rangers

Green Baretit ja Rangers ovat osa Special Operations Forces Yhdysvaltain armeija.

Vihreät Baretit ovat todellisia Yhdysvaltain armeijan Special Operations Forces. Toisin kuin Rangers, Vihreät baretit koulutetaan epäsovinnainen sodankäynnissä. Tämän lisäksi Vihreät baretit myös koulutettu sissisota, kumoukselliseen, ja sabotaasi. Vihreät baretit on kuusi päätehtävää tehtäviä: epäsovinnainen sodankäynti, erityinen tiedustelu, ulkomaisen sisäinen puolustus, panttivankien pelastus, terrorismin torjuntaa, ja suoran toiminnan. 'De Oppresso liber' tarkoittaa 'vapauttaa sorrettujen' on virallinen motto Vihreät baretit.

Army Rangers, joka oli alun perin muodostettu erityinen voima, on nyt käytetty Valmiusjoukko. US Rangers motto 'Rangers Lead the Way' on kevyt jalkaväen yksikkö, joka suorittaa lähes kaikki tehtävät Vihreät baretit. USA Rangers on monia rooleja kuten ilmassa / ilma pahoinpitelyt, ratsiat, suoran toiminnan toiminnan elpymistä henkilöstön ja erikoislaitteet, ja lentokenttä takavarikon.

Verrattaessa kaksi voimaa, USA Rangers ovat muutaman askeleen taakse Vihreät baretit.

Koulutuksessa Vihreät baretit on suoritettava kovaa koulutusta verrattuna USA Rangers. Jokainen 18-vuotias mies voi hakea osaksi Yhdysvaltain Rangers. Mutta tulee osa Vihreät baretit, niitä voidaan soveltaa vain oltuaan vähintään kolme vuotta armeijassa.Vihreät baretit eivät vain taistella aina kuten USA Rangers. Toisin kuin Rangers, Vihreät baretit mennä taakse armeijan linjojen ja jopa kouluttaa ulkomaisia ​​joukkoja. Ne toimia suoraan terroristien piilopaikkoja.
Jotkut toiminnot, jotka Yhdysvaltain Rangers ovat osallistuneet ovat: Operation Eagle Claw (Iran, 1980), Operation Kiireellinen Fury (Grenada, 1983), Operation Desert Shield / Desert Storm (Persianlahden, 1991), Operation Enduring Freedom (Afganistan, 2001 ) ja Operation Irakin vapaus (Irak, 2003).

Jotkut toiminnot, jotka Vihreät baretit ovat aloittaneet ovat: kylmän sodan (Kaakkois-Aasiassa, 1961), El Salvador (1980), käyttö- Just Cause (Panama, 1989), Operation Desert Shield / Desert Storm (Persianlahden, 1991) , Operation Enduring Freedom (Afganistan, 2001) ja operaatio Irakin vapaus (Irak, 2003).

Yhteenveto:

1. Vihreä Baretit ovat todellisia Yhdysvaltain armeijan Special Operations Forces.
2. Army Rangers, joka oli alun perin muodostettu erityinen voima, on nyt käytetty Valmiusjoukko. US Rangers on kevyt jalkaväen yksikkö, joka suorittaa lähes kaikki tehtävät Vihreät baretit.
3. Vihreät baretit on kuusi päätehtävänä tehtäviä: epäsovinnainen sodankäynti, erityinen tiedustelu, ulkomaisen sisäinen puolustus, panttivankien pelastus, terrorismin torjuntaa, ja suoran toiminnan.