Ero Totalitarismi ja autoritaarinenTotalitarismi vs. autoritaarisuus

Demokratia tarkoittaa vapautta ihmisten kansakunnan valita. Ihmiset ovat valtaa koko kansakunta. Se on jopa enemmistön mitä kohtalo maa on. Juuri päinvastoin Tämäntyyppisen johtajuuden hallitus on autoritaarinen ja totalitaarisen tyyppi hallinnon. Tämäntyyppinen hallitus on vain yksi henkilö tai ryhmä johtava koko maan. Nämä kaksi järjestelmää ovat kuin diktatuuri järjestelmää, mutta silti nämä kaksi on monia eroja.

Ensin autoritaarisen hallinnon on yksi valta haltija, joko yksittäinen henkilö, joka on diktaattori tai komitean tai muuten kutsutaan junttaa. Valta tällaisessa valtion monopoliaseman yhteen poliittista valtaa. Autoritaarinen on enemmän hallitusta sijasta yhteiskunnalle.

Totalitarismi toisaalta on aivan autoritaarinen vain äärimmäisessä tavalla. Sosiaalinen ja taloudelliset näkökohdat kansakunnan enää hallituksen valvonnassa.

On vielä niin paljon eroja näiden kahden järjestelmän on. Tietää ja ymmärtää eroja kahden, se on parempi tietää syvemmälle kuhunkin järjestelmistä.

Sillä totalitaarisen hallinnon, diktaattorien tai yksi vallassa on karismaa yli ihmisiä. Ihmiset ovat kiinnostuneita hänen profeetallista johtajuutta ajaa heitä tekemään mitä diktaattori tilauksia. Esimerkkejä henkilöt, joilla on sääntöjä käyttämällä totalitarismi ovat Stalinin Neuvostoliiton, Benito Mussolinin Italiassa, ja Adolf Hitler Saksassa. On tunne yhteyden hallitsijan ja koko kansaa. Näin diktaattori voi hallita koko maan. On tunne ideologian että totalitaarinen osakkeita ihmisiä, jolloin ihmiset seuraavat häntä. Tämä tekee henkilö vallassa enemmän kuin vain yksittäisen mutta todennäköisemmin teologinen tyranni. Tässä mielessä olemisen jumalallinen olento, joka johtaa vie niiden ulkonäön kuin teho nälkäinen hallitsija.

Autoritaarit toisaalta ovat keskittyvät enemmän vallitsevaa tilannetta ja ohjaavat valvontaa. Esimerkkejä kuuluisat autoritaarit ovat Idi Amin Dada Ugandan, Irakin Saddam Hussein, ja Ferdinand Marcos Filippiinien. He näkevät itsensä yksilöllisiä olentoja, jotka tekevät niistä alttiita ulkonäkö on vallan nälkäinen diktaattorien. Ne asettavat niiden sääntö pelon ja uskollisuus. He saavat uskollisuus palkitsemalla ne, jotka tekevät yhteistyötä niiden kanssa. Valtaa autoritaarisen hallinnon on keskitetty ja väkevöitiin yhdelle viranomaiselle; se tukahduttaa sanan kansaa ja kaikkia niitä, jotka vastustavat sitä. Saavuttavat tietyn tavoitteen, se käyttää poliittisten puolueiden ja massa organisaatio tekemään ihmiset tekevät mitä se tekee päästä että tietty päämäärä.YHTEENVETO:

1.

Autoritaarinen on yksi hallitsija, johtaja tai komitea, sama kuin totalitaarinen, vain äärimmäisessä tavalla.
2.

Totalitaarinen on karismaa yli kansaansa kun autoritaarinen asettaa pelkäävät yli ne, jotka vastustavat ja palkitsee ne, jotka ovat uskollisia hänelle.
3.

Totalitaarisen on enemmän jumalallinen ideologi joka pelastaa ihmiset, kun autoritaarinen on keskittynyt enemmän valvontaa ja tilanne säilyy individualisti.
4.