Ero Euroopan unionin ja Euroopan neuvostonEU vs Euroopan neuvoston

Samanlainen miten U.N. järjestettiin, jotta voidaan varmistaa rauhallisen ja harmoninen maailma, Euroopan neuvoston (EN) ja Euroopan unionin (EU) ovat kaksi erillistä elimiä, jotka on luotu Euroopan ja sen jäsenmaiden menestyä. Kaksi on omat joukko tavoitteet ja päämäärät. Kukin näistä on omat osa-alueilla, jotka joko erikoistunut talouden eri tiloissa tai ylläpitää tiettyjä demokraattisia käsitteitä, jotta varmistetaan mahdollisimman ihmisoikeuksien.

Muodollisesti kokoonpanossa sen nykyinen nimi viimeksi 01 marraskuu 1993, Euroopan unioni yhdistää 27 valtiota, jotka muodostavat mantereella. Tämä kokonaisuus on luonut joukon sääntöjä ja määräyksiä, joita on noudatettava kaikki jäsenet. Useimmat näistä säännöistä koskevat talouspolitiikkaa ja poliittisia normeja. Tehokkaammin toteuttaa politiikkaa, EU on edelleen jaettu useita haaroja, jotka luokitellaan joko hallituksen valvonnassa tai riippumattomia. Euroopan komissio ja Euroopan parlamentti ovat kaksi suosituinta elinten EU. Kaikkiaan EU ylpeilee koko väestöstä noin 500 miljoonaa ihmistä ja kasvaa edelleen. Sisällä jäsenmaiden joukko myönteisiä lakeja kunnioiteta kuten laiminlyönnistä tarve passien ja myös tavaroiden vapaan liikkuvuuden ja palveluiden muiden EU-maissa.

Perustettiin vuonna 1949, Euroopan neuvosto on erilainen organisaatio koostuu 47 Euroopan jäsenmaissa. Tämä kokonaisuus on enemmän erityinen tehtävä ihmisoikeuksien noudattamista ja demokratiaa. Sen kaksi ensisijaista vastaavat: Euroopan yleissopimus ja Euroopan ihmisoikeustuomioistuin (toimipaikka on Strasbourg) auttaa edistämään neuvosto 'tavoitteita. Sinänsä huippuyksikön korostaa tietoisuuden lisäämiseksi ihmisoikeuksia sen 800 miljoonaa yksittäisille kansalaisille. Ainoa maat eivät sisälly tähän neuvoston ovat: Vatikaani, Kazakstan, Valko-Venäjä, Transnistria ja Kosovo. kaksi viimeistä valtiot ovat määräaikainen hyväksyntä.Yhteenveto:

1. Euroopan neuvosto on enemmän kulttuurilaitos, joka koskee ensisijaisesti kehittää ja levittää tietoisuutta ihmisoikeuksista jäsenilleen.
2. Euroopan unioni on pikemminkin poliittinen kokonaisuus, joka toimii yhtenä yhtenäisenä kansakuntana isompi maailmanmarkkinoilla. Se nojaa enemmän toteuttamisesta talouspolitiikkaa.
3. Euroopan neuvosto koostuu 47 jäsenmaata kun taas EU on 27.
4. Euroopan neuvosto edellyttää jäsentensä säilyttää hyvässä asemassa demokratian ja ihmisoikeuksien.