Ero PTA ja PTOPTA vs PTO

Jotta lapset 's koulutus on valmis, se on erittäin tärkeää, että kouluilla on oikea opetushenkilökunnan joka on pätevä ja riittävän koulutettuja välittää tietoa opiskelijoille oikealla tavalla. On myös tärkeää, että hallinnon koulussa on hyvin taitava käsittelemään paineen hallitsemiseksi koulu oikealla tavalla, ja samalla se on erittäin tärkeää PTA ja PTO kattojärjestöihin olevan erittäin vahva voima käsiteltäessä ihmisen ja sosiaalisten näkökohtien lasten kasvatukseen yhteiskunnassa. Olkoon 's tutkitaan erot PTA ja PTO ymmärtää paremmin niiden roolit.

Määritelmä:

? PTA on paikallinen vanhempi ryhmä, joka on yleensä sidoksissa valtion 's ja National PTA organisaatio.

? PTO on itsenäinen emo- maahan, ja sen katsotaan olevan ei-PTA ryhmä, joka toimii itsenäisesti, ja ei ole sidoksissa mihinkään organisaatioon.

Henkilöstön määrä:

? PTA on noin 75 palkattuja työntekijöitä Washington DC yksin, ja ainakin yksi jäsen jokaisesta tila, jota maksetaan tehdä hänen työtä. PTA on poliittisesti mukana.

? PTO tuloista tulee maksettuja mainoksia, eikä PTO tai PTA ryhmiä. PTO on noin 25 jäsentä työskentelee Media and Services Company. Nämä ryhmät voivat valita, he saavat poliittisesti mukana vai ovatko ne vain keskittyä vanhemman osallistuminen koulun ja yhteisön tukea.

Status of Järjestöt Organization:? PTA '' On tarpeen ja pakollista. Kuitenkin tila annetaan automaattisesti sidoksissa National PTA organisaatio, ja voi maksaa kerran vuodessa.

? PTO '' Ei tarvita, mutta jos ryhmä haluaa rekisteröidä itsensä voittoa tavoittelematon järjestö, he voivat rekisteröityä IRS ja maksaa kertaluonteinen maksuja rekisteröinnin. Kuitenkin, tämä ei ole pakollista.

Tänään 's Parent ryhmiä on paljon pääsyn moniin resurssit, että ne voivat hyödyntää milloin tahansa luoda parhaat mahdolliset olosuhteet kasvulle ja lasten kehityksen Yhdysvalloissa. On erittäin tärkeää tutkia edut ja erot näiden ryhmiä, ja liittyä yksi, joka todella sopii uskomuksia.

Yhteenveto:

1. PTA on vanhempien järjestö työskentelee National asianajo.

2. PTO on vanhempien järjestö, joka on keskittynyt enemmän henkilökohtaiseen kasvuun ilman muita poliittisia sidokset.

3. PTA toimii huippuluokan resursseja vastata heidän tarpeisiinsa, ja niiden henkilökunnan jäsenet ovat hyvin maksettu.